Utolsó kommentek

  • kacsa232: @Diktatúrázunk: a hazai ázsiai cégek híresek is arról, hogy szarba se nézik a munkavállalóikat. Be... (2014.07.01. 08:17) Árral szemben
  • kacsa232: @tisztapista: nem csak azért alkusznak meg, mert lakáshitelük van. Egyszerűen félnek az újtól és i... (2014.07.01. 08:12) Árral szemben
  • Diktatúrázunk: Már előttem is írták Fölösleges. Ez nem japán és nem korea. Itt szar se terem neked, ha széthaj... (2014.06.30. 21:08) Árral szemben
  • tisztapista: "Az emberek a kezdeti néhány lelkes munkával töltött év után (ha egyáltalán van olyan évük) kiábrá... (2014.06.30. 20:51) Árral szemben
  • schneewittli: A saját becsületességem nem függ másokétól. Számomra ilyen egyszerű. :-) (2014.06.30. 19:59) Becsületbeli ügyek
  • Utolsó 20

Boldoguljunk!

Ha tudással, szakértelemmel, tisztességesen szeretnél sikereket elérni a munkahelyeden, itt a helyed! Mutatom az utat, hogy előléptetéskor Te lehess a főnököd első gondolata.

A LIEBSTER award és én

2014.07.07. 17:20 | Boros Detti | Szólj hozzá!

Címkék: díj

Abban a kiváltságban és örömben lehet részem, hogy két kedves blogger társam Liebster Award díjra ajánlotta a blogomat.

liebster-award.png

Ez tulajdonképpen egy vándor díj, amit Németországban indítottak útjára. Bloggerek körében terjed azzal a céllal, hogy virtuális elismerésben részesíthessék az általuk kedvelt, de még kevésbé ismert blogokat. A szabályok szerint a díjazott kérdéseket is kap, amiket a díj továbbításával egyidejűleg kell megválaszolni.

Ezúton is szeretném megköszönni Erdélyi Krisztinának, a Szerelem az életem blog szerzőjének és Kovács Mónikának, a Mesevilág blog szerzőjének, hogy gondoltak rám, és a díjazottjaik között lehetek.

 

Kriszti az alábbi kérdéseket tette fel:

1. Hogy érzed magad a bőrödben?

Köszönöm, remekül!

2. Ha lenne három kívánságod, mi lenne az?

Szűnjön meg a világban minden szenvedés, betegség, erőszak. Ezekkel az öncélú kívánságaim is teljesülnének. De ha egy ráadás kívánság is engedélyezett lenne, hosszabb napokat szeretnék, mondjuk 35 órásakat.

3. Sorolj fel 10 dolgot, ami örömöt okoz mostanában!

Remélem, nem haragszol, ha személyekre is kiterjesztem a kérdést. :)

A férjem, kislányom, szüleim, hogy egészségesek lehetünk, hogy sok alkalom van mostanában az ünneplésre, a természet szépsége, a nyári napsütés, a friss levegő, írás, olvasás, pihenés, az új élményekre való várakozás... ez már biztosan volt legalább 10.

4. Mi a célod ebben az évben?

Szeretném magam kipróbálni egy egészen új területen, ennek a kezdeti lépése ez a blog is. Úgyhogy valami elkezdődött, most már nincs megállás. :)

5. Szereztél-e ma magadnak és másnak örömöt?

Igen, szereztem. ;) Erre minden nap törekszem.

 

Mónika kérdései:

 1. Mi volt életed legviccesebb jelenete?

Fogós kérdés, mert sok vicces élményem van, de többnyire magán jellegűek, csak annak viccesek, aki személyesen is ismer. Úgyhogy egyelőre nem mesélek, ha lesz nyilvános sztorim, pótolni fogom. Ígérem.


2. Ki a kedvenc mesehősöd?

Több is van. Ha mindenképp ki kell emelni valakit, akkor Horton. És Micimackó. És a Frédi-Béni garnitúra. (Manapság pedig a kislányom kedvéért Bogyó és Babóca. Jó fejek.)


3. Szerinted melyik Magyarország legszebb helye?

A legszebb belföldi élményeim 2 városhoz köthetők: Balatonfüred és Bükfürdő. Nagyon-nagyon szép és inspiráló helyek nekem, bármikor visszamennék. Akár lakni is.


4. Mi volt a legnagyobb meglepetés az életedben, amivel valaha megleptek?

Egy mosogatógép. Értékben nem ez volt a legnagyobb, de minden bizonnyal ez volt/van rám a legnagyobb hatással, minden nap megemlékezem róla. Nélkülözhetetlen, még nevet is kapott. :)

 

Akiknek továbbítani szeretném a díjat:

- www.tankmania.hu - Terebesi-Hanély Péter oldala rádió irányítású modell tankokról

- http://iranytucoaching.blogspot.hu - Széles Anikó, aki a saját útkeresésben segít

- http://clientcoach.blog.hu - Duzsik Kata blogja az ügyfélkezelésről.

- http://rongylady.blogspot.hu - Kozák Imola blogja saját készítésű, öltöztethető játékbabáiról

 

Kérdéseim a díjazottaknak:

Mi volt életed eddigi legjobb döntése?

Mit szeretnél még elérni az életben?

Melyik a kedvenc napszakod, és miért?

Mivel töltöd legszívesebben a szabadidődet?

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljunk.blog.hu/api/trackback/id/tr976474203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása